Acties

Wij als vereniging nemen deel aan verschillende acties. Alle acties waar we aan deelnemen kun je op deze pagina vinden. Zoek je nog meer informatie of heb je een vraag? Schroom niet en stuur een mailtje, een facebook berichtje of zoek contact met een van de bestuursleden!

Grote Clubactie

Op de ledenvergadering opperde een lid het idee om mee te doen aan De grote clubactie. Een leuke manier om geld in te zamelen voor de club. Zo gezegd, zo gedaan! We hebben als doel gesteld: het renoveren en uitbreiden van de sproei installatie.

Het verkopen van loten kan vanaf 24 september. Dit kan op de moderne manier: via een link die je (vanzelf) toegestuurd krijgt. Deze link kan je weer doorsturen naar familie en vrienden, zo krijgen zij je eigen verkooppagina te zien en kunnen ze online loten bestellen.

Het is ook mogelijk om met een boekje vol loten te werken en zo de mensen om je heen te benaderen. Als een boekje je voorkeur heeft, wil je dan een mail terug sturen? Dan zorgen we dat het boekje klaar ligt bij de manege.

Ik hoop dat dit tot zover duidelijk is. Anders horen we het graag.

Laten we er met zijn allen een succesvolle actie van maken!

Rabo ClubSupport

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 gaat van start!

Leden van Drachten Noordoost Friesland brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Ook wij doen weer mee! Stemmen kan via de onderstaande link of in jou Rabobank app!

https://www.rabo-clubsupport.nl/drachten-noordoost-friesland/stemmen?zoekterm=tryn

Agradi, doorlopende actie!
Leden die bestellen op www.agradi.nl en daarbij de code TRYNWALDEN5 gebruiken, krijgen maar liefst 5% extra korting en daarnaast krijgt de club nog eens extra commissie. Deze actie is niet alleen voorbehouden aan leden, dus de code mag verspreid worden onder vrienden en kennissen. Dus: als je tóch van plan was te gaan bestellen, pak dan deze extra korting mee en steun je club.

Klik op de afbeelding om direct naar de Agradi website te gaan

Weet jij een leuke actie waar wij als vereniging aan mee kunnen doen? Stuur dan een mailtje of zoek contact met iemand van het bestuur!