Acties

Wij als vereniging nemen deel aan verschillende acties. Alle acties waar we aan deelnemen kun je op deze pagina vinden. Zoek je nog meer informatie of heb je een vraag? Schroom niet en stuur een mailtje, een facebook berichtje of zoek contact met een van de bestuursleden!

Jeugd Sponsor Actie 2024

Zoals bij sommige van jullie al wel bekent is begint aankomende week de Jeugd Sponsor Actie weer. Ook PSV Trynwâlden is ingeschreven dit jaar.

Deze 18° Jeugd Sponsor Actie duurt 8 weken. Om precies te zijn: van maandag 13 februari tot en met maandag 10 april 2023.

Voor 2023 is er een nieuwe Jeugd Sponsor Munt. Deze heeft een groene rand. Dit betekent automatisch dat alle Jeugd Sponsor Munten van vóór 2023 niet meer geldig zijn.

Het is niet mogelijk om oude sponsormunten om te wisselen voor nieuwe. Verder is het niet toegestaan om oude munten in de kokers te doen.

Hoe verzamelt jouw club of vereniging zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten?

Bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt. Maar meer mogelijkheden om sponsormunten te ontvangen. Want wekelijks staan er in onze voordeelfolder speciale Sponsor Aanbiedingen waar Poiesz klanten van kunnen profiteren. Bij deze aanbiedingen worden extra Sponsor Munten uitgegeven én profiteren klanten van euro’s extra voordeel.

Hoeveel sponsormunten ontvangen klanten?

  • 1 Jeugd Sponsor Munt bij iedere €10, aan boodschappen (exclusie statiegeld).
  • 1 Jeugd Sponsor Munt bij aankoop van een sponsor product dat niet in de aanbieding is.
  • 5 Jeugd Sponsor Munt bij speciale Jeugd Sponsor weekaanbiedingen.
  • 15 Jeugd Sponsor Munt bij speciale fruit- of bakkerijaanbieding die de hele week geldt: de Spaarsprinter.

In elke Poiesz supermarkt staat een display met kokers Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in jullie koker terechtkomen, des te hoger wordt het te ontvangen sponsorbedrag. De koker met PSV Trynwâlden staat in de Poiesz in Hardegarijp. één van deze dag komt er onder de grote poster in de manege een bak te hangen waar je je spaarmunten in kunt doen. Dan word ervoor gezorgd dat de munten in Hardegarijp in de juiste koker komen met onze naam erop! De tussenstand is iedere week te vinden op: https://www.poiesz-supermarkten.nl/jsa

Spaar dit jaar de Jeugd Sponsor Munten thuis of bij de club op!

PS: 4 Maart hebben wij ons actieve verkoop moment. Van 10:00 tot 15:00 mogen wij in de winkel ons best doen om zoveel mogelijk muntjes te ontvangen van klanten. Mocht je hier wij willen helpen dan horen we dit graag! Uiteraard voor vrijwilliger punten!

Agradi, doorlopende actie!
Leden die bestellen op www.agradi.nl en daarbij de code TRYNWALDEN5 gebruiken, krijgen maar liefst 5% extra korting en daarnaast krijgt de club nog eens extra commissie. Deze actie is niet alleen voorbehouden aan leden, dus de code mag verspreid worden onder vrienden en kennissen. Dus: als je tóch van plan was te gaan bestellen, pak dan deze extra korting mee en steun je club.

Klik op de afbeelding om direct naar de Agradi website te gaan

Weet jij een leuke actie waar wij als vereniging aan mee kunnen doen? Stuur dan een mailtje of zoek contact met iemand van het bestuur!

Delen wordt gewaardeerd