Verhuur rijbanen en manege

Leden van psv Trynwalden kunnen overdag van 7.00 tot 18.00 uur een bak huren voor privé-gebruik (bijv. privéles) à € 8,00 per uur. Op zaterdag en zondag kan dit ook ’s avonds. Vanwege het veiligheidscertificaat dient de instructeur/instructrice bij een privé-les over een instructeursdiploma te beschikken.

Gediplomeerde instructeurs kunnen overdag van 7.00 tot 18.00 uur een bak huren om les te geven aan een of meerdere ruiters, leden en niet-leden, met een maximum van zes ruiters per groep (à € 12,50 per uur). Op zaterdag en zondag kan dit ook ’s avonds.

Groepen, verenigingen e.d. kunnen de manege geheel of gedeeltelijk huren. Hiervoor is goedkeuring van het bestuur nodig. Tarieven op aanvraag.

Groepen en individuele ruiters kunnen het evenemententerrein huren bij de huurder. Bij schade zorgt de huurder dat deze hersteld wordt of verhuurder brengt de schade bij de huurder in rekening.

De verhuur wordt bijgehouden in de agenda die te openen is via de button ‘bakbezetting’ van deze internetpagina. Er worden maximaal twee rijbakken tegelijk verhuurd zodat er altijd vrij rijden mogelijk is. In eerste instantie de Oxerbak, en als tweede de Travers. Er zijn bordjes die gebruikt kunnen worden om aan te geven dat de bak verhuurd is, zodat dit voor een ieder duidelijk is.

De verhuur wordt gecoördineerd door Tineke Jellema, tel. 06-36 05 01 73 (bij voorkeur via SMS of WhatsApp) of via de mail.