Af en aantreden bestuur

Tijdens de jaarlijkse algemene leden vergadering zijn er wederom veel verschillende onderwerpen aan bod gekomen. Zo heeft de voorzitter kort terug geblikt op de vorige ALV, is de leden gevraagd om mee te denken over onderwerpen en was er ruimte om vragen te stellen.

Na een aantal bewogen jaren binnen het bestuur is het huidige bestuur bezig om weer meer structuur aan te brengen in de dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse bezigheden. Zo stond er voor deze ALV op de agenda, een aftreding en twee aantredingen.

Via deze weg willen we Sjoukje Dijkstra wederom ontzettend bedanken voor alles waar ze aan heeft bijgedragen de afgelopen vier jaren die ze in het bestuur heeft doorgebracht. We wensen je het allerbeste toe en heel veel plezier met het opleiden van jou jonge paard.

Met grote blijdschap kan er gezegd worden dat er afgelopen tijd twee leden zijn geweest die zich graag bij het bestuur wilde voegen. Ze zijn goedgekeurd door de leden die aanwezig waren op de ALV. We verwelkomen Emma Spoelstra en Jetske Broos in het bestuur.

–Vele handen maken licht werk–

Delen wordt gewaardeerd