Agenda

Wedstrijden

Aanmelden kan via MijnKNHS. Voor vragen mail: psvtrynwalden@hotmail.com

Clinics Yvonne en Niesette

Ook de clinics van Yvonne Snieder en Niesette Haringsma staan weer een heel aantal keren op de planning! Opgeven kan via Sanne Rauwerda (Yvonne) of Digna Ferwerda (Niesette)

Dressuurclinic van Yvonne Snieder

Dressuurclinic van Yvonne Snieder bij PSV Trynwâlden in Oenkerk! Donderdagavond, exacte tijden nog niet bekend. Voorkeur kun je doorgeven 🙂

Wie is Yvonne Snieder?

In het Friese Donkerbroek runt Yvonne haar eigen dressuur- en trainingsstal.

Je kunt bij haar terecht voor het trainen en africhten van paarden van elk niveau. Naast het trainen van paarden verschijnt ze regelmatig in de wedstrijdring tot en met Grand Prix-niveau. Ook geeft ze met veel plezier les aan leerlingen van jong tot oud op verschillende niveaus. Haar grote ervaring in het opleiden- en uitbrengen van paarden geeft ze op enthousiaste wijze door in het lesgeven. Het werken aan de basis staat centraal tijdens de lessen. Vanuit een goede basis kun je verder werken naar nieuwe doelen. Yvonne vind het erg motiverend als leerlingen gemotiveerd zijn en het beste uit zichzelf en hun paard willen halen.

Zie ook www.dressuurstal-snieder.nl

7 januari Pubquiz en nieuwjaarsborrel

Op zaterdagavond vanaf 20 uur hebben we in de kantine een gezellige pubquiz en proosten we op het nieuwe jaar! Wil je meedoen? Geef je team op (max 5 personen per team) via activiteitencom.trynwalden@gmail.com en laat die hersenen kraken:)

28 januari Clinic Milou Faber

Op zaterdag 28 januari 2023 komt Milou Faber naar Oenkerk om een clinic te geven!

Milou geeft dressuur les en is tevens ook jurylid t/m het ZZ-licht.

Ben je benieuwd wie Milou is? Op haar website kan je meer informatie over haar vinden: https://trainingsstalmiloufaber.nl/wie-is-milou/

Je kan kiezen uit een les houding en zit, rechtrichten, biomechanisch trainen, aan de hand werken of een proefgerichte les.

De lessen beginnen om 13:00 uur.

Je kan kiezen uit een half uur les of een uur. Je zou ook een groepje kunnen vormen met twee of meerdere ruiters mocht je dezelfde wensen hebben qua lesindeling.

Kosten (incl reiskosten):

Voor een half uur €38,00

Voor een uur €76,00

(Bij veel deelname kan de prijs nog een paar euro zakken ivm verdelen van reiskosten over meerdere ruiters).

Opgeven via de mail: activiteitencom.trynwalden@gmail.com

4 februari Kür op Muziek

Na 2 jaar is hij terug van weggeweest! De Kür op Muziek! Trek je leukste/mooiste outfit uit de kast en rijdt de sterren van de hemel op je eigen gekozen muziek. We maken er uiteraard een gezellige dag van met een hapje en een drankje. Neem je opa’s/oma’s/ouders/vrienden mee ter aanmoediging:)

Opgeven kan via activiteitencom.trynwalden@gmail.com

Geef bij opgave aan met wie (of alleen) je je Kür rijdt, en op welk niveau.

26 februari Jeugdmiddag

De invulling van de jeugdmiddag is nog niet bekend, houdt de website en Facebook in de gaten!

18 maart Clinic Cavalo Freestyle Eens iets anders dan dressuur of springen! Tijdens deze clinic leer je werken aan de dubbele lijnen, grondwerken of trailerladen. Meer informatie volgt!