Infodag en (tweedehands) markt 20 mei a.s.! Programma update d.d. 10 mei!

Op 20 mei 2017 organiseert PSV Trynwâlden voor het eerst een infodag met daarbij een (tweedehands)markt!

INFODAG

In de lange binnenbak zullen er gedurende de dag diverse demonstraties en lezingen worden gegeven.

Feike Bruinsma

Feike is zadelmaker en zadelpasser. Hij zal vertellen waarom het zo belangrijk is een goed passend zadel op je paard te leggen, laten zien waar je op moet letten en je kunt vragen stellen. Het is mogelijk om op deze dag zelf met je paard/pony langs te komen om gratis je zadel te laten passen! Mocht er iets niet in orde zijn kan Feike het zadel direct voor je meenemen en krijg je deze aangepast weer terug. Hiervoor vragen wij wel je even aan te melden via de activiteitencommissie of activiteitencom.trynwalden@gmail.com. Zo weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Robbert van Bergeijk

Robbert is paardengebitsverzorger en heeft veel ervaring opgedaan op dit gebied, onder andere in Amerika. Op deze infodag zal hij diverse demonstraties geven en vertellen hoe je zelf kunt zien of je paard toe is aan een gebitsbehandeling. Hij kan gedurende de dag je paard voor je controleren en je kunt direct een afspraak met hem maken mocht een gebitsbehandeling nodig zijn.

Hilde van der Ploeg

Dat er fysiotherapie bestaat voor dieren is nog niet bij iedereen bekend, daarom legt Bist Dierfysiotherapie op 20 mei a.s. uit wat er allemaal mogelijk is op fysiotherapeutisch gebied aan de hand van een echte proefpatiënt. Na een korte demonstratie van de verschillende onderdelen van het fysiotherapeutische onderzoek, komen ook diverse behandeltechnieken aan bod. Het wordt een mini-consult met een mini-patiënt.

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:

Tijd Wat Wie
10:00    
10:30 Demonstratie zadel passen Feike Bruinsma
11:00 Demonstratie paardengebitsverzorger Robbert van Bergeijk
11.30 Demonstratie Fysiotherapeut Hilda van der Ploeg – Bist
12:00    
12:30 Demonstratie zadel passen Feike Bruinsma
13:00 Demonstratie paardengebitsverzorger Robbert van Bergeijk
13:30 Demonstratie Fysiotherapeut Hilda van der Ploeg – Bist

Naast de lezingen en demonstraties is er op 20 mei ook ruimte gemaakt voor een markt. Hier zullen diverse kraampjes te vinden zijn:(TWEEDEHANDS)MARKT

– Ruitersportzaak Agnes

– Ruitersportartikelen Pytrons

– Geke Hijlkema – Tweedehands ruitersportartikelen

– Karla Boersma – Handgemaakte zadelhoezen, captassen etc

– Tweedehandsmarkt

Voor de tweedehandsmarkt kan iedereen zich opgeven! Dus heb je nog oude spullen liggen die je graag wil verkopen? Meld je aan en wij regelen een plekje voor je!

BIXIEWEDSTRIJD             

Op het buitenterrein van de vereniging is er tijdens deze gezellige dag een bixiewedstrijd. Kom je de allerkleinsten aanmoedigen bij hun prestaties? Opgeven is nog mogelijk via www.startlijsten.nl

 

Delen wordt gewaardeerd