Jeugdmiddag 30 april!

Op zondag 30 april van 14.00 tot 17.00 uur organiseert PSV Trynwalden een jeugdmiddag! Deze middag is voor kinderen vanaf 7 jaar en bedoeld voor kinderen met een (verzorg)pony. Helaas zijn paarden niet toegestaan.

Wat gaan we doen?

Allereerst is het de bedoeling om samen met je pony zo leuk mogelijk voor de dag te komen! Dus…Pimp je pony! Samen gaan we ervoor zorgen dat alle pony’s er prachtig bij staan, met mooie vlechten, kleurtjes, frutsels en alles wat je maar kunt bedenken! Je mag zelf zoveel spullen meenemen als je wilt.

Als iedereen eruit ziet om door een ringetje te halen gaan we eens kijken hoe snel en behendig jullie zijn. Er wordt een behendigheidsparcours uitgezet met allerlei leuke opdrachten die jij samen met je pony uit moet voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoefijzer gooien, of een paardenvoetbal door een poortje zien te krijgen.

Gedurende de middag zijn er tijdens alle opdrachten letters te verzamelen. Als je aan het eind van de middag alle letters hebt verzameld, vormen deze een woord. Met dit woord kun je een leuke prijs winnen!

Deelname aan deze middag kost 5 euro per deelnemer en ook niet-leden zijn van harte welkom, dus je mag je vriendjes en vriendinnetjes met hun pony ook uitnodigen.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op het prikbord of door een mailtje te sturen naar activiteitencom.trynwalden@gmail.com

Doe je mee?

Groetjes de Activiteitencommissie