Prijzenregen voor leden psv Trynwalden!

KAMPEN/OUDEGA/TOLBERT – De leden van PSV Trynwâlden in Oentsjerk hebben het weekeinde weer mooie resultaten behaald tijdens wedstrijden in en buiten Friesland. Ynskje en Gerryt Riemersma deden zaterdag goede zaken tijdens de marathon in Kampen. Ynskje behaalde met haar dubbelspan pony’s de eerste prijs.

Ze werd tevens met Tsjasse en Tsjisse dagkampioen. Gerryt sleepte met het dubbelspan pony’s Teun en Mick de derde prijs in de wacht. Marit Bultema had het weekeinde een topwedstrijd in Oudega (SM) tijdens de Friesland Dressuur Cup. Met Alex werd ze zaterdag in de B-dressuur pony’s twee keer eerste. In beide proeven haalde ze 183 punten. Zondag deed ze er bij dezelfde wedstrijd nog een schepje bovenop in de B-dressuur pony’s. Opnieuw reed ze twee proeven en werd ze beide keren eerste. In de eerste proef behaalde Marit 187,5 punten en in de tweede 190 punten.

Ilona Risselada deed zondag in Tolbert met haar pony Romantic Bounty mee aan een springwedstrijd. Ze had twee keer de tweede prijs met respectievelijk 73,5 en 76 stijlpunten. Tijdens de dressuurwedstrijd zondag in Tolbert reed Marscha de Vries met haar pony Ulinde in de klasse B twee proeven. Ze behaalde in haar eerste proef 188 punten en scoorde in de tweede proef 206 punten. Het leverde haar een derde prijs op.