Uitnodiging ledendag

Ontmoet, leer, creëer én motiveer!

Op zaterdag 22 juni vindt de eerste Fryslân Ferbynt-dei plaats in Friesland. Het is een door de provincie gesponsorde feestdag voor en door vrijwilligers van stichtingen en verenigingen.

Onze club doet hier natuurlijk aan mee en wij organiseren een dag VOOR en DOOR onze leden! Ons doel is vooral het verbinden van onze leden. In de paardensport doet iedereen vaak zijn/haar eigen ding en kom je niet snel in aanraking met leden die andere disciplines uitoefenen. Door elkaar beter te leren kennen, willen we meer eenheid en verbondenheid met elkaar (en de vereniging) creëren.

Deze dag zal bestaan uit 2 onderdelen: een middagprogramma met lessen/clinics/activiteiten en een avondprogramma met een gezellige barbecue! Alle leden zijn van harte welkom zich op te geven, alle activiteiten op deze dag zijn kosteloos. Let op: opgave is wel noodzakelijk in verband met inkoop!

Middagprogramma: Maak kennis met een andere discipline!

‘s Middags (tussen 13:00 en 17:00 uur) worden er activiteiten/lessen/clinics gegeven DOOR leden VOOR leden uit andere disciplines. Maak eens kennis met de leden van de vereniging waar je normaal niet snel mee in aanraking komt.

Dus zit jij normaal op de bok van de menkar of ben je een fanatiek dressuurruiter? Geef je dan eens op voor een springlesje of western-activiteit. Of cross je normaal over boomstammen heen? Neem dan eens plaats op de bok voor een rondje mennen! Wij hebben voor iedere discipline mensen gevonden die iets bedenken om jou laagdrempelig kennis te laten maken met hun tak van paardensport. Uiteraard leuk om iets te leren, maar vooral heel leuk om andere leden te leren kennen die je normaal niet snel tegenkomt.

Dressuur: maak kennis met viertal rijden! Kun jij samen met 3 andere leden een leuke choreografie neerzetten, eventueel op muziek? (deelname met eigen paard)

Springen: laagdrempelig wat cavaletti’s en sprongetjes oefenen, wie weet rij jij aan het einde van het uurtje wel een parcoursje! (deelname met eigen paard)

Mennen: Rij een rondje mee met een menner, neem zelf de leidsels in handen en laat zien hoe goed jij tussen de bomen door kunt sturen. (deelname zonder eigen paard)

Western: De westernruiters van onze vereniging bedenken een leuke kennismaking met hun tak van sport. Iedereen kan meedoen, een westernzadel is niet nodig. (deelname met eigen paard)

Cross: Op ons prachtige crossterrein ga je kijken of jij en je paard wat laagdrempelige cross-hindernisjes kunnen nemen. Niks spannends, voor iedereen toegankelijk! (deelname met eigen paard)

Voltige: Trucjes op een paard? We zijn hard op zoek naar een paard dat geschikt is om mensen de beginselen van de voltige te laten proberen. Heb jij zo’n paard? Laat het ons weten zodat we ook deze discipline toe kunnen voegen aan onze dag!

Avondprogramma: barbecue met loterij!

Wie houdt er niet van lekker eten en gezelligheid?! We sluiten de dag vanaf 18:00 uur voor iedereen af met een barbecue in de bak. Wij regelen alles, je hoeft alleen maar aan te schuiven (bbq is gratis, inclusief 2 drankjes, overige consumpties voor eigen rekening).

Naast een hapje/drankje/muziekje houden we nog een loterij waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Koop je lootjes bij de bar en misschien ga jij wel naar huis met een leuk aandenken aan deze dag.

Opgeven voor zowel het middagprogramma als de barbecue kan via activiteitencom.trynwalden@gmail.com

In verband met inkoop vragen we iedereen die ‘s avonds mee wil eten zich vooraf aan te melden!

Mocht je vragen hebben, neem dan even contact op met Bonny (0630041705) of Annemart (0683232248)

Delen wordt gewaardeerd