Wedstrijduitslagen tm 28 mei

Siebrecht Leijenaar

Oudkaspel, 27 mei
Siebrecht Leijenaar won tijdens grote Outdoor Beukers te Oudkaspel overtuigend het klassieke parcours door een super snelle foutloze barrage neer te zetten en zo haar concurrenten van de categorie C, D en E voor te blijven. In het tweede parcours was er een vijfde prijs.

Kloosterburen, 27 mei
Jildou Ludema reed haar paard Enjoy tweemaal naar de eerste plaats in de klasse L2 met 200 en 199.5 punten.

Oudega, 27 mei
De eerste wedstrijd in de KFPS zomercompetitie mennen werd in Oudega verreden. Het hele warme weer hield de Trynwâlder menners niet tegen. In de klasse M was er prijs voor Belinda Sijbesma met Jitske fan Ramonahiem. Ze werd eerste met 198.5 en 193 punten. Tobias Ferwerda werd met Jolien oet Scharmer tweede met 186 punten. In de klasse ZZ nam Hette Jellema met Drys de eerste prijs mee naar huis met 201,5 punten.

Belinda Sijbesma met Jitske fan Ramonahiem

Damwoude, 27 mei
De marathon menners hadden competitiewedstrijd in Damwoude. Ynskje Riemersma won de rubriek dubbelspan pony’s. Lucas Reinds reed zijn Tetsje en Myra fan’t Mounehûs naar de tweede prijs in de klasse dubbelspan paarden en Marieke van Wengerden werd met hulp van groom Jikke Wierda en pony Nilles tweede in de klasse enkelspan pony’s.

Boazum, 28 mei
Marilee de Vries scoorde met Dulce Evita’s Dance een eerste en tweede prijs in de klasse L2 (206 en 200.5 punten). Rikst Regnerus werd eerste in de klasse M1 cat abc met 180.5 punten.

Delen wordt gewaardeerd