Wedstrijduitslagen tot en met 21 januari

OENKERK – Hieronder vindt u de uitslagen van de leden van de PSV Trynwalden van afgelopen weekend:

In Sonnega sprong Ilona Risselada met Romantic Bounty naar de tweede prijs in de klasse L. Marilee de Vries scoorde met haar pony Dulce Evita’s Dance tweemaal een eerste prijs met 203.5 en 204 punten.

Dressuurweekend manege de Sanjes, Oenkerk

In Oenkerk werd een dressuurweekend gehouden. Twee dagen paardensport van beginners tot de klasse ZZ Licht. In bijna elke klasse viel er wel een lid van psv Trynwalden in de prijzen: in de klasse B werd Hilde van der Ploeg met Happy go Lucky tweede en eerste met 191 en 207 punten.

Linda Teeuwisse scoorde met Gravin Irma in de klasse L1 een tweede en vierde prijs met 185.5 en 184 punten. Sanne Rauwerda reed met How do you do in de L2 vier mooie proeven wat resulteerde in een eerste, tweede en tweemaal derde prijs  met 197.5, 192.5, 194 en 189 punten. Sieta Reitsma won een van de M1 proeven met 189.5 punten.

Een derde en tweede prijs voor Anneke Post met Mister Pieter in de klasse M2. Ook in de klasse Z1 reed Sanne Rauwerda zich in de prijzen. Ditmaal met Gevonia: een eerste en een tweede prijs met 220 en 213 punten. Tessa Kooistra reed verdienstelijk met Barrichelo in de klasse ZZ Licht. Ze werd  tweede met 214.5 punten.

Foto: Sanne Rauwerda met Gevonia, grootverdiener op het dressuurconcours Oenkerk.

Delen wordt gewaardeerd