CLUBKAMPIOENSCHAP DEFINITIEVE STARTLIJST

Bij deze de definitieve startlijst voor komende zaterdag (18 december). Let op, de aanvangstijden zijn wat verschoven ten opzichte van de voorlopige startlijst. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent in verband met eventuele inloop.

Even wat aandachtspunten:
– Een QR-code is verplicht voor alle deelnemers en voor begeleiding die in de kantine wil gaan zitten. Bij aankomst meld je je bij het secretariaat waar deze QR-codes worden gescand.

– Betalen (7,50 per start, graag gepast) bij aanmelding bij het secretariaat.

– Let er op dat je je trailer zo strak mogelijk parkeert bij degene naast je. Vorige keer hadden we parkeerproblemen omdat niet iedereen netjes geparkeerd had, vooral tijdens de dressuur is dit van belang vanwege drukte! Zet je auto ver genoeg naar voren zodat er trailers achterlangs kunnen en doe je klep weer omhoog. ‘Losse’ auto’s moeten helemaal in het gras staan, niet op het asfalt.

– Helaas mag er geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, zorg dat je met 1 begeleider komt.

– Ingang met je paard is achterom, er wordt niet met paarden in het gangpad gelopen tijdens de proeven.

– Menners mogen in het gangpad inspannen. Zij mogen pas naar binnen als de ruiters klaar zijn met rijden. Zorg dat je tijdens het wisselen tussen de proeven van en naar de bak gaat door het gangpad om iedereen de mogelijkheid te geven zo rustig mogelijk te rijden.

– Afmelden kan via activiteitencom.trynwalden@gmail.com. Je krijgt dan wel een tikkie voor het startgeld.

– Prijsuitreikingen zijn zo snel mogelijk na iedere klasse. Het bekendmaken van de clubkampioenen en de trekking van de loterij doen we aan het eind van de wedstrijd via een filmpje op Facebook.

Delen wordt gewaardeerd