VOORLOPIGE STARTLIJST 18 DECEMBER

Bij deze de voorlopige startlijst voor de onderlinge wedstrijd op 18 december. Mochten er wijzigingen nodig zijn (liever niet, wat een werk is die startlijst­čśť), dan kun je die doorgeven via activiteitencom.trynwalden@gmail.com

Het springen zal weer in de Oxer-bak zijn, inrijden in de travers.
Dressuur is in de Travers, inrijden in de Oxer, uitstappen in de Achenbach. De Z-ruiters rijden in in de Achenbach ivm de lengte van de baan, dan blijft er achter de baan te weinig ruimte over om in te rijden. Opzadelen buiten bij de trailer.

Menners mogen binnen optuigen zodra alle ruiters uit de manege zijn. Losrijden in de oxer+travers, proef in de Achenbach. Als er iemand in zijn/haar proef zit wordt er niet met de kar gereden in het gangpad! Wacht dus met de bak in of uitgaan tot de proef klaar is.

Vorige keer hadden we een flink parkeerprobleem omdat niet iedereen strak tegen de ander aan parkeerde of ver genoeg naar voren stond. Zorg ervoor dat er voor iedereen voldoende ruimte is door weinig ruimte tussen de auto’s over te houden!

We proberen de prijsuitreikingen steeds zo snel mogelijk te houden na de discipline. Wil je hierbij zijn in de kantine dan is een QR code verplicht, mondkapje op en we houden anderhalve meter afstand van elkaar. De kantine is verder geopend voor mensen met een QR code.