Wedstrijduitslagen tot en met 14 mei

Sanne Rauwerda met How do you do.

Drogeham, 10 en 11 mei

In de strijd om de Hypo Fryslan Cup hebben een aantal ruiters van psv Trynwalden goede zaken gedaan: in de klasse L2 pony’s een eerste en tweede prijs voor Marilee de Vries met Evita met 204 en 206 punten. In de klasse M1 cat ABC werd Rikst Regnerus eerste met Magliv’s Honey Gold met 183,5 punten. Sanne Rauwerda werd eerste en tweede met How do you do in de klasse L1 paarden en Tessa Kooistra eveneens maar dan in de klasse Z2 met Barrichello (204,5 en 213 punten). Gerda Genee reed haar Liebling naar de derde prijs in de klasse M1 met 197 punten.

Tessa Kooistra met Barrichello

 

 

Vrouwenparochie, 11 tm 14 mei
Mooie punten voor Linda Teeuwisse met Gravin-irma. Ze werd eerste en tweede in de klasse B met 205,5 en 195,5 punten. Anna van der Meer werd tweede met La Bella de Perus met 203 punten. Tjitske Kooistra scoorde de tweede prijs in de klasse M1 met Corona (193,5 punten) en in de Z1 was er een mooie derde prijs voor Jannet Schuiring met Blitz (211 punten).

 

Gravin-irma van Linda Teeuwisse

 

 

Tolbert, 11 mei
Folkert Kelderman was flink op dreef op deze springwedstrijd. Maar liefst vijf prijzen nam hij mee naar huis: in de klasse L een derde prijs met Dauwprinses II en een 4e met Fred Flintstone. In de klasse M waren de tweede tot en met vierde prijs voor hem met resp. Heechhiems Explosive VDM, Dauwprinses II en Falverna.

CH Harich, 13 en 14 mei
Jenny Kuperus werd tweemaal eerste. In de BB met Interstar (81 punten) enin de B met Gladiator (85,5). Interstar was ook nog goed voor een zesde prijs in de B. Bij de pony’s sprong Ilona Risselada met Bounty naar de vijfde en eerste prijs in de klasse B met 73.5 en 79.5 punten. Siebrecht Leijenaar werd met Comers Grey Lad vierde in de klasse L/C.                                                              Ilona Risselada met Romantic Bounty