Wedstrijduitslagen tot en met 16 juni

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – Hieronder vindt u de uitslagen van de leden van de PSV Trynwalden van afgelopen weekend:

Op het CH Gorredijk leverden menners en ruiters van psv Trynwalden een prima prestatie. Bij de mendressuur was er een eerste en een tweede prijs voor Hette Jellema met Drys in de hoogste klasse ZZ. In de vaardigheid klasse L reed Koerina Dijkstra zich naar de eerste prijs met een foutloze ronde met haar paard Silke Bernou fan’e Ies.

Femke Procee sleepte een derde prijs in de wacht in de klasse B springen met Oxo van het Rubenshof. Jenny Kuperus werd met Kane eerste in de BB met 72 stijlpunten.

De zusjes Genee deden het goed bij de ponydressuur. Marinte werd eerte met Joep (68,5%) en tweede met Prinses Robinia (66,7%). Iris scoorde de eerste prijs met Mr Socks in de klasse M1/M2 met 66,4%.

In Bergum reed Laura Visser haar Dazzling Daisy naar een eerste en tweede prijs in de B dressuur (198 en 194,5 punten). Anneke Post werd eveneens eerste en tweede maar dan in de klasse Z1 met Mister Pieter (216 en 214 punten).

Astrid Noordenbos werd in Tolbert derde in de klasse L1 met Santiago (192 punten) en Rixt Veurman sprong hier naar de tweede prijs in het L springen met Giretta. Lieve Kaastra deed met Macho mee aan het B springen in Vrouwenparochie. Ze werden hier fraai tweede.