Wedstrijduitslagen tot en met 9 juni

Wedstrijduitslagen PSV Trynwalden

OENKERK – Hieronder vindt u de uitslagen van de leden van de PSV Trynwalden van afgelopen weekend:

Jildou Ludema reed haar Kingkong naar een mooie derde plaats op de selectiewedstrijd voor het FK (L1, 68,25%). In Dokkum scoorde Jozefine van der Meer met Inini T 184,5 en 184 punten en werd daarmee tweede en derde in de klasse M2.

In dezelfde klasse reed Baukje Boersma naar de derde en vierde plaats met Fardou van de Singel (182,5 en 183,5). De M2 bij de pony’s werd twee keer gewonnen door Iris Genee met Pachino. In de klasse B sleepte Larissa Visser met Orchids Vidal een eerste en een tweede prijs in de wacht met scores van 202.5 en 194.

Geertje de Groot werd tweede en eerste met Molenhorn’s Casanova (198 en 203). Diona van der Leest pakte een tweede plaats met Silvester (187 punten).Drie eerste prijzen voor springers in Sneek: Ilona Risselada met Romantic Bountyn in de klasse L/D en Lieve Kaastra met Macho in de klasse B.

In Eext ook een eerste prijs en wel voor Siebrecht Leijenaar met Speciaal Little Ferro in de klasse L springen. Bij de menmarathon in Britswerd een fraaie eerste prijs voor Bauke Meindertsma bij de vierspannen paarden. Klaas Bakker werd tweede bij de dubbelspan pony’s gevolgd door Gerryt Riemersma op de derde plaats. Lucas Reinds werd eveneens derde maar dan bij de dubbelspan paarden en Lolkje Riemersma vierde bij de enkelspan pony’s.